Home » Wie is de Regeltante

Wie is de Regeltante

wie is de regeltante.jpgNadat ik in 1992 afstudeerde aan de Hogere Hotel Management School in Leeuwarden, volgde ik aanvullend nog een communicatieopleiding. In 1998 startte ik mijn eigen Organisatie- en Communicatiebureau. Hoewel ik me in de beginjaren voornamelijk bezig hield met het organiseren van zakelijke evenementen en communicatie, is de nadruk de laatste jaren meer komen te liggen op (online) marketing. Mijn opdrachtgevers zijn overheid, uitgevers, non-profit organisaties en MKB.

Ik geloof dat succesvolle marketing en communicatie is gebaseerd op eenvoud, transparantie, eerlijkheid en een persoonlijke touch en inspeelt op emotie, beleving en gevoel. Een effectieve boodschap raakt je, laat je lachen, doet je verbazen, schokken of nadenken. Wil je door middel van communicatie iets teweeg brengen, nieuwe klanten aantrekken, of bestaande klanten behouden, dan zul je ze moeten ‘triggeren’, de dialoog met ze aan moeten gaan en hun vertrouwen moeten winnen. Zowel in het marketing/communicatievak als bij de organisatie van evenementen is dit van essentieel belang. Bij beide activiteiten wil je mensen aantrekken, boeien, vasthouden of iets bijbrengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>